250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Verificari de proiecte

In situatia in care aveti deja un proiect tehnic elaborat si doriti sa il verificati, va stam la dispozitie cu serviciile de verificari proiecte. Aceasta procedura presupune verificarea intregii documentatii elaborate de proiectanti, care va avea ca rezultat intocmirea unui referat de verificare ce va insoti proiectul final atunci cand se ajunge in etapa de autorizare a acestuia.

Specialistii Smart Home Concept se vor asigura de faptul ca proiectul realizat corespunde cu toate reglementarile referitoare la urbanistica si arhitectura si ca respecta in acelasi timp standardele cu privire la rezistenta, protectie, siguranta si eficienta energetica.

Pentru a va asigura de faptul ca proiectul de care beneficiati este corespunzator cu asteptarile din toate punctele de vedere, verificarea efectuata de catre expertii Smart Home Concept se va adresa urmatoarelor aspecte:

  • Rezistenta si stabilitatea constructiei;
  • Siguranta in exploatare, in conformitate cu reglementarile urbanistice si standardele in vigoare;
  • Siguranta la foc, conform cu standardele specifice;
  • Igiena, sanatatea oamenilor, protectia mediului;
  • Izolatie termica, hidrofuga, fonica;
  • Economia de resurse energetice.

In ceea ce priveste costurile referitoare la verificarile de proiecte, ne vom raporta la suprafata constructiei in cauza sau la valoarea totala de proiectare, dupa caz.

Verificari de proiecte

Contactati chiar astazi unul din expertii nostri pentru a beneficia de o verificare minutioasa a oricarui proiect, care va va garanta atat conformitatea cu reglementarile si standardele in vigoare, cat si cu propriile dumneavoastra preferinte.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button