250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Top 10 proiecte de case

Postat de admin pe 12/04/2021
0

Echipa noastra Smart Home Concept aduce spre publicul larg diferite proiecte de case, pe suprafete mai mari sau mai mici, de stiluri si conceptii inedite, cu anumite facilitati. Fiecare persoana este diferita si de aici si nevoile diferite ale fiecaruia. Din acest motiv avem in portofoliu o varietate de proiecte din care puteti alege.

Va putem fi alaturi pe tot parcursul lucrarii si ne putem ocupa de toata birocratia necesara pentru ca voi sa scapati de aceasta grija. Tot ce trebuie sa faceti este sa decideti ce stil si ce tip de casa va doriti pentru ca noi sa va prezentam optiunile disponibile. Orice modificare este posibila, fara costuri suplimentare daca se incadreaza in aceeasi metri patrati. Din acest motiv, punem la dispozitie top 10 proiecte de case.

  1. Proiect casa cu etaj

Puteti opta pentru o astfel de casa daca va doriti mai mult spatiu. Este potrivita pentru familiile cu copii deoarece acestia au loc sa se joace chiar si atunci cand vremea este nefavorabila si nu pot iesi din casa. Acestea dispun de mai multe bai in general, un lucru util pentru familiile mai mari.

2.Proiecte casa cu mansarda

Casele cu mansarda sunt mai joase in general, iar spațiul de la etaj este destinat in principal orelor de odihna. Este o varianta care dubleaza spatiul dintr-o casa si este printre cele mai preferate de oameni.

3.Proiecte case mici cu mansarda

Acest tip de case sunt potrivite pentru persoanele care nu au foarte multi ari pe care pot sa isi construiasca o casa si vor sa dispuna si de spatiu verde. O casa mica ce dispune de mansarda are tot spatiul necesar pentru o familie. Acestea pot avea in jur de 100 de metri patrati si ofera exact confortul de care au nevoie locatarii.

4.Proiecte case parter

Acestea au un aspect deosebit si mult mai elegant. Din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru aceasta varianta. Necesita mai multi ari pentru a fi construita, dar ofera confortul necesar si se poate realiza accesul spre curte mult mai usor din orice parte a casei.

5.Proiecte case duplex

Casele duplex sunt in general in cartierele noi de case. Acestea sunt niste constructii avantajoase. Sunt proiecte bine gandite si economice, iar singurul contact cu vecinii este un perete comun. Unele au o arhitectura impresionanta si spatiul de care dispun este foarte mare deseori.

6.Proiecte case mici

Casele mici pot fi un inceput pentru un cuplu proaspat casatorit. Acestea sunt potrivite si ca o casa de vacanta pentru momentele de relaxare, departe de agitatia orasului. Ai toate cele necesare intr-o astfel de casa. Daca pe viitor decizi ca ai nevoie de mai multe lucruri, poti oricand sa extinzi proiectul si sa optezi pentru o mansarda.

7.Proiecte case moderne

Casele moderne au un design unic si impresionant. De cele mai multe ori stilul minimalist se potriveste perfect cu astfel de case. Acestea nu sunt departe de casele inteligente, in care fiecare aspect este gandit foarte util si foarte bine incadrat in decor.

8.Proiecte garaj

Un garaj este foarte util la orice casa si in acest fel ai mereu un loc de parcare rezervat, in timp ce masina este protejata de factorii externi.

9.Proiecte de foisor

Un bun prilej de a petrece timpul liber alaturi de prieteni. Poate fi o adevarata atractie pentru intalnirile cu cei dragi, cand ai toate facilitatile in aer liber.

10.Proiecte blocuri

Antreprenorii și cei din industria imobiliarelor care au nevoie de astfel de proiecte pot apela la serviciile noastre pentru că îi putem ajuta cu proiectele necesare de acest gen.

Pentru mai multe proiecte va asteptam pe site-ul nostru https://smarthomeconcept.ro/

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button