250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Tendinte in construirea caselor in 2021

Postat de admin pe 26/01/2021
0
Desi atunci cand vine vorba despre constructii nu putem vorbi ca si despre moda, exista tendinte care se impun. Iar in 2021 se pare ca cei care viseaza la o casa pe pamant se vor orienta in continuare spre spatii bine gandite, exploatate inteligent, compartimentate pe masura. Iata cateva tendinte ale acestui an.
  1. Casa mica
Este accesibila atat din punct de vedere al costurilor ce tin de constructie, cat si pana acolo, ce tine de proiect si pe termen lung ce tine de intretinerea casei in cauza. Casa mica, frumoasa si ieftina este ideala mai ales pentru cei cu familie mai restransa. Amatorii de proiecte mici vor adora aceasta tendinta.
  1. Casa cocheta cu mansarda
Am abordat si cu alte ocazii acest subiect, despre ce avantaje exista la casa cu mansarda. Acestea va aduc sansa de a exploata un spatiu aproape ca si la un etaj, insa costurile in acest sens sunt mai mici. Mansarda poate fi ridicata in timp, nu doar in faza de proiect de constructie a casei. Casa cu mansarda este cocheta si se inscrie cu succes in lista de tendinte ale acestui an. Are cam tot ce trebuie unei familii. Pentru ca exploateaza casa pe inaltime, nu va conta cat de mare este amprenta casei. Case mici cu mansarda regasiti in lista noastra de proiecte aici.
  1. Vila cu aspect mediteranean
Pentru cei care viseaza la o casa generoasa, care se vor bucura si de curte, o casa in stil mediteranean poate fi o idee excelenta. Specialistii vorbesc despre aceasta ca despre o tendinta in zilele noastre.
  1. Duplexul
Incontestabil stim sa apreciem mai mult ca oricand o casa. Pandemia ne-a fortat sa stam in casa in siguranta mai mult timp ca oricand, perioada in care am inceput sa remarcam ce plusuri sau minusuri sunt la capitolul casa detinuta. Asadar daca visati sa va mutati la curte, trebuie sa fie si rentabil, nu-i asa? Casele duplex sunt in continuare dorite intrucat optimizeaza spatiul si costurile. Sunt o alegere excelenta mai ales pentru cei cu familie extinsa pe care si-o doresc aproape si totusi sa aiba parte de intimitate. Proiecte de acest gen regasiti aici. Ce case v-au cucerit ochii pana acum? Va asteptam in cadrul paginii noastre  smarthomeconcept.ro pentru alte idei, pentru a va gasi casa de vis, dar si constructorul potrivit.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button