250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Smart Home Concept – suntem ghidul tău în construirea unei case

Postat de admin pe 15/03/2021
0

Mutarea la casă este una dintre dorințele dintotdeauna a locuitorilor de la orașe, în special. Mai ales pe fondul pandemiei, tot mai mulți orășeni caută să-și achiziționeze un petic de pământ pe care să-și poată începe o construcție, eventual, să își încropească o curte cu grădină. De la vis la realitate este însă cale lungă.

Mulți se răzgândesc și renunță la visul lor, atunci când dau piept cu birocrația din domeniul construcțiilor, mai ales atunci când se avântă și dau piept cu ghișeele de prin primării și inspectorate în construcții. Lucrurile pot fi însă cu mult simplificate dacă apelezi la noi – vezi pagina oficială smarthomeconcept.ro, o platformă special creată pentru tine, în care poți găsi aproape de la A la Z pașii pentru construirea casei mult visate.

Avantajele construirii unei case

Credem că este de prisos să mai enumerăm acum numeroasele avantaje care decurg din mutatul la casă, în locul traiului la bloc. În primul rând, a locui la casă presupune mai multă independență, atât financiară, cât și din punct de vedere al spațiului. În primul rând, scapi de cheltuielile comune pe care le plăteai la bloc, aceasta însemnând curățenie pe casa scării, lift, energie electrică sau termică.

De asemenea, nu mai trebuie să te cerți cu șeful de scară ori cu administratorul pentru facturile umflate, pe reparații și pierderi comune, de tot felul. Nu în ultimul rând, ai parte de confort și aer curat, dar și de distracție în voie, fără teama că deranjezi vecinul de dedesubt cu muzica sau televizorul date prea tare.

Proiecte pe gustul tău

Prin urmare, dacă vrei să te interesezi despre un proiect de casă ori chiar să începi o construcție, o vizită pe smarthomeconcept.ro îți poate fi de un real ajutor. La noi vei găsi proiecte de case „la cheie”, cum se spune, personalizate în funcție de bugetul și de dorințele tale.

Dacă ești adeptul stilului clasic, poți opta pentru zecile de proiecte de case cu etaj și mansardă, cu acoperiș în șarpantă. De asemenea, sunt disponibile proiecte pentru case mici, cu etaj sau fără, dar și proiecte de locuințe colective de tip duplex, de foișoare sau de împrejmuiri.

Dacă ești stilul nonconformist, cu gândul la soarele Mediteranei, pe smarthomeconcept.ro poți opta pentru proiecte de case moderne, cu terasă descoperită, ideale pentru petreceri în familie sau cu prietenii. Toate acestea sunt acum mai aproape de tine, cu toate informațiile necesare incluse.

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button