250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Servicii

Proiectarea unei constructii reprezinta asumarea unei responsabilitati, nu doar din punct de vedere financiar, ci si din punct de vedere al sigurantei.

Structura de rezistenta este parte componenta a oricarui tip de constructii fiind menita sa asigure rezistenta si stabilitatea integrala ale acesteia.

Experienta ne-a aratat ca reusita unei lucrari pleaca de la o proiectare inteligenta si identificarea unor solutii tehnice optime.

Fie ca este vorba despre un spatiu mic sau de unul mare, acesta va arata cu totul diferit atunci cand in procesul de creare intervine mana unui specialist.

Planul Urbanistic de Detaliu sau spus pe scurt PUD se refera la planul de urbanism. Realizat de catre un arhitect cu drept de semnatura.

Cartea tehnica a unei constructii contine o serie de acte, de la date sintetice la proiectul de executie, receptia lucrarii

Devizul unei lucrari cuprinde informatiile legate de studiul de fezabilitate, investitie si alte elemente de ordin tehnic si economic.

Studiul geotehnic este indispensabil. Acesta identifica natura terenului pentru a realiza o fundatie adecvata pentru viitoarea constructie dorita.

Demararea unei constructii incepe doar dupa obtinerea certificatului de urbanism. Este vorba despre actul de informare prin care se aduce la cunostinta solicitantului.

Prin acest tip de expertiza se evalueaza nivelul de protectie al constructiei, precum si starea tehnica a acesteia, cu ajutorul unor metode prestabilite.

Oferim servicii complete in ceea ce priveste sectiunea de intocmire relevee si ne asiguram de calitatea lucrarilor pe care le efectuam.

Oferim servicii complete in ceea ce priveste sectiunea de intocmire relevee si ne asiguram de calitatea lucrarilor pe care le efectuam.

Realizarea unui proiect ce vizeaza lucrari de consolidare si extindere a unei constructii implica o responsabilitate deosebita.

Obtinerea unui aviz ISC (Inspectoratul de Stat in Constructii) este necesara in situatii diverse, de la constructii noi si pana la lucrari de modernizare.

In situatia in care aveti deja un proiect tehnic elaborat si doriti sa il verificati, va stam la dispozitie cu serviciile de verificari proiecte.

Pentru ca ne dorim sa va oferim o gama de servicii completa si complexa, va punem la dispozitie si servicii de Project Management.

Comparați ofertele

Call Now Button