250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Proiecte de case cu mansarda

Postat de admin pe 17/07/2020
0

Casele cu mansarda sunt avantajoase ca maniera de a exploata spatiul. Au de asemenea avantajul de a fi versatile, pot avea sau nu etaj, pot implica un buget mai redus; mansarda poate fi realizata pe stalpisori, zidarie sau sarpanta. Sunt variante diverse, iar cu putina viziune spatiul poate fi confortabil si placut din punct de vedere estetic.

 

Casa cu mansarda – ce pledeaza in favoarea ei

Mansarda poate fi proiectata si ulterior construirii casei. Cert este ca astfel de proiecte implica deci izolare suplimentara. Umiditatea, frigul ce patrund adesea prin mici spatii in acoperis sunt asadar excluse absolut in acest caz. Conditiile termice ale caselor cu mansarda sunt un mare plus.

Spatiul castigat prin mansarda este marele castig de fapt. O mansarda peste nivelul de parter al casei inseamna spatiu pentru depozitare sau chiar de locuit. Proiectele pot fi adaptate in functie de preferintele fiecaruia. Poate mai utila ar fi ideea de a folosi mansarda pe post de camera suplimentara. Insa la fel de bine poate fi camera de joaca in cazul familiilor cu copii.

La capitolul avantaje merita de asemenea de amintit ca mansarda este posibila la mai toate proiectele, fie casa pe un nivel sau cu etaj. Impozitele sunt mai mici, deci si pe termen lung este notabil ca discutam despre avantaje.

Casa cu mansarda este negresit estetica, poate fi moderna si nu inseamna vreun compromis. Construita pe structura de beton armat, zidarie din caramida, pe structura din lemn, de ce nu, presupune mai multa eficienta energetica si rezistenta sporita la seism.

 

Proiecte de casa cu mansarda din portofoliul nostru

Pentru a va exemplifica cat de versatila poate fi idee de casa cu mansarda va prezentam si cateva proiecte de case cu mansarda parte din portofoliul nostru. Sa incepem cu cea a unei case exploatat mai degraba pe inaltime.

O casa cu 3 dormitoare, cu suprafata utila de 92 mp. Dispune de acoperis tip sarpanta, de 2 bai, iar la parter sunt camerele de functionalitate, baie, bucatarie, camera tehnica de asemenea. Un astfel de proiect ajunge si la 1000 de euro.

Suprafete mai mari, de peste 100 mp ridica costurile si implica si garaj spre exemplu, cu living la parter si 3 dormitoare sus.

De asemenea, dispunem si de proiecte de acest gen ce implica si mansarda si sistem duplex. Un mix de avantaje la o suprafata de 276 mp. 6 dormitoare si 4 bai si 2 garaje aferente celor doua familii. O astfel de casa nu va lasa indiferenti, este mai practica dat fiind ca vine la pachet cu avantajele ce tin de peretele comun, de stilul de casa duplex. In plus, este suficient de spatioasa incat sa nu compromita confortul familiilor.

Arhitecturi moderne, cu suprafete suficient de mari pentru familii cu copii, astfel de case pot avea pana la 5 dormitoare, cu sau fara garaj. Astfel de case sunt rentabile daca va ganditi la costurile implicate in constructie. Case compacte, ideale pentru cei care dispun de terenuri mici sau inguste.

Tineti cont de asemenea ca in cazul colaborarii cu noi aveti parte de consultanta profesionala, de adaptarea proiectului in functie de necesitati si preferinte. Conditia este de a achizitiona proiectul din portofoliul existent la Smart Home Concept. Va asteptam in cadrul paginii noastre sa va alegeti tipul de casa preferata si ulterior sa faceti si micile schimbari ce va convin.

Confortul de acasa inseamna mai intai de toate alegerea pe care o faceti in materie de proiect.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button