250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Proiectare structuri de rezistenta

Structura de rezistenta este parte componenta a oricarui tip de constructii fiind menita sa asigure rezistenta si stabilitatea integrala ale acesteia. Partile de baza ale unei structuri de rezistenta sunt infrastructura si suprastructura care trebuie sa respecte o gama vasta de exigente de performanta. Acestea se pot referi la:

  • evitarea unor deformatii pe verticala si a deplasarilor laterale anormale
  • asigurarea rigiditatii corespunzatoare a structurii
  • garantarea rezistentei aferente la fisurarea elementelor structurale
  • exploatarea normala a constructiei in absenta unor vibratii excesive, a unor socurii sau avarii locale
  • evitarea prabusirii si a cedarii in lant a structurii

De asemenea, avem in vedere respectarea standardelor privind siguranta la foc, asigurand stabilitatea si integritatea in caz de incendiu.

Cat priveste durabilitatea, asiguram mentinerea, integritatea si rezistenta in timp a structurii printr-o atenta selectie a materialelor capabile sa faca fata actiunii si umezelii susceptibila sa provoace degradarea.

Proiectare structuri de rezistenta

Intampinam pe cei interesati de proiectarea structurilor din beton armat, lemn sau metal, cu solutii in conformitate cu normele si standardele in vigoare, optimizand consumul de resurse necesare realizarii investitiei. In acelasi timp, am inteles cat de importanta este relatia dintre conceptia de arhitectura si conceptia structurii, responsabila cu rezistenta si stabilitatea constructiei proiectate, motiv pentru care punem la dispozitie o echipa completa de arhitecti si ingineri cu o vasta experienta in domeniul proiectarii constructiilor de orice tip.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button