250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Proiectare arhitectura

Proiectarea unei constructii reprezinta asumarea unei responsabilitati, nu doar din punct de vedere financiar, ci si din punct de vedere al sigurantei. Faza de proiectare a unui imobil trebuie sa aiba in vedere obtinerea unui echilibru armonios intre elemente precum rezistenta, stabilitate, functionalitate, utilitate, consum optim de resurse. Astfel, un proiect reusit este acela care satisface nevoile solicitantului, cat si a celor din jur, fiind necesara integrarea constructiei in mediu.

In cazul in care ai in plan constructia unei cladiri noi sau doresti sa aduci modificari unei constructii existente, vei avea nevoie de o echipa de specialisti care sa transforme ideea ta in realitate. In acest scop intervenim noi, o firma de proiectare cu o experienta de aproape zece ani pe piata de profil, care abordeaza cu profesionalism fiecare proiect in parte, in toata complexitatea sa.

Astfel, realizam proiecte complete pentru diverse tipuri de cladiri precum cele rezidentiale (locuintele unifamiliale, locuinte cuplate, locuri, hoteluri, case de vacanta), cele de birouri, hale, showroom-uri, centre comerciale, etc.

De o mare popularitate beneficiaza proiectele de locuinte care reprezinta o balanta in echilibru intre concepte arhitecturale unice, solutii tehnice inovative, compartimentare adecvata a spatiului interior responsabila cu o buna functionalitate, eficienta energetica sporita si, desigur, un consum rezonabil de materiale.

Proiectare arhitectura

Ne implicam inca din faza incipienta, astfel ca oferim sfaturi in legatura cu alegerea unui teren propice construirii si continuam prin a sprijini conturarea deciziilor clientului punand la dispozitie un catalog online de case. Odata selectat proiectul, acesta va prinde forma cu ajutorul tehnicii 3D, care va va oferi o imagine realista despre cum va arata locuinta la final.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button