250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Proiectare amenajari interioare

Fie ca este vorba despre un spatiu mic sau de unul mare, acesta va arata cu totul diferit atunci cand in procesul de creare intervine mana unui specialist. Un proiect de amenajari interioare presupune realizarea unui concept personalizat, unic pentru fiecare client in parte care sa il reprezinte si sa se potriveasca cu personalitatea sa. Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de un proiect de amenajare interioara intocmit de echipa noastra de profesionisti? Nimic mai simplu!

Prima data trebuie sa ne contactezi pentru a ne prezenta imobilul pe care doresti sa il amenajezi si pentru o primi o oferta de pret in urma unei discutii detaliate cu unul dintre reprezentantii firmei noastre. La randul nostru iti vom face prezenta propuneri la nivel 3D prin imagini fotorealiste, denumite in limbajul tehnic randari si in acelasi timp sugestii de culori, finisaje si materiale. Pe baza 3D-urilor vom purta o serie de discutii privind componentele care definesc stilul de amenjare, in urma carora se va contura si solutia finala. Elementele de detaliu se stabilesc abia dupa ce conceptul general a prins un contur clar.

Intocmirea unui proiect de amenajare interioara implica multe ore de munca minutioasa, studierea a numeroase cataloage de produse din care noi le vom selecta pe cele potrivite stilului de amenajare pentru care ati optat si bineinteles, care se incadreaza in bugetul alocat.

Proiectare amenajari interioare

Oferim celor interesati suportul necesar punerii in practica a proiectului de amenajare interioara si tinem cont de fiecare data de dorintele clientilor.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button