250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Obtinere avize ISC pentru autorizatie constructie

Obtinerea unui aviz ISC (Inspectoratul de Stat in Constructii) este necesara in situatii diverse, de la constructii noi si pana la lucrari de modernizare sau alte tipuri de interventii realizate la constructii deja existente. Intreaga procedura trebuie realizata conform reglementarilor legale in vigoare, indiferent daca este vorba de constructii noi sau modificari ale celor deja existente.

Specialistii nostri va pot ajuta in obtinerea de avize ISC, intermediind si facilitand intregul proces, pentru a minimiza incurcaturile birocratice si pentru a face ca intregul plan de constructie sa se desfasoare conform calendarului stabilit.

Situatiile in care este necesara obtinerea unui aviz ISC sunt din cele mai diverse:

– se efectueaza lucrari de intretinere si consolidare asupra unei constructii, pentru a elimina neajunsurile cauzate de degradarea si uzura aparuta in timp;

– se realizeaza lucrari de refacere, datorate producerii unor degradari ce nu pot fi remediate prin lucrari de intretinere;

– sunt efectuate lucrari de modernizare care vizeaza extinderi de spatii datorate modificarilor cerintelor fata de constructii specifice sau functiuni ale acestora, etc.

La Smart Home Concept puteti beneficia de tot sprijinul necesar in obtinerea de avize ISC, dar si a intregii documentatii aferente lucrarilor ce vizeaza constructii noi sau lucrari de consolidare / mentenanta / refacere realizate asupra constructiilor deja existente.

In cel mai scurt timp posibil, cu ajutorul expertilor nostri, veti reusi sa obtineti toate avizele, acordurile si autorizatiile necesare, asigurandu-va in acest fel de bunul mers al tuturor proceselor ce vizeaza realizarea de constructii sau interventii asupra acestora.

Obtinere avize ISC

Va punem la dispozitie expertiza noastra pentru a va sprijini proiectele avute in vedere intr-un mod eficient, in asa fel incat acestea sa se materializeze in cel mai scurt timp posibil. Contactati unul din expertii Smart Home Concept chiar acum!

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button