250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Monitorizare lucrari de constructie

Potrivit legislatiei in vigoare, este necesara monitorizarea lucrarilor de constructie de experti in domeniu. Prin aceste servicii se asigura implementarea eficienta a proiectelor, astfel ca punem la dispozitia celor interesati servicii complete de monitorizare, in realizarea carora ne dedicam in totalitate.

Aceste lucrari sunt prevazute a fi realizate prin grija beneficiarului. De asemenea, cuprind masurile necesare in ceea ce priveste constructia din zona respectiva, pentru a putea oferi o perspectiva asupra comportarii sale in timp.

Detinem personal specializat in acest sens, astfel ca reusim de fiecare data sa efectuam cu succes activitatea de monitorizare.

Intocmirea unui astfel de proiect este obligatorie si constituie o parte din totalitatea proiectului general al excavatiei. De asemenea, avem in vedere amplasarea punctelor de masura, astfel incat acestea sa fie atat accesibile, cat si stabile pe perioada de executie a lucrarilor de constructie.

Efectuarea masuratorilor ulterior unor evenimente speciale este prevazuta obligatoriu. Poate fi vorba despre explozii, cutremure, precum si ploaia cu frecventa anuala 1/1. Dupa fiecare faza de monitorizare, oferin rezultate cu masuratorile beneficiarului, alaturi de un raport ce cuprinde interpretarea acestora pentru a lua masurile necesare.

Monitorizare lucrari de constructie

Prin activitatea de monitorizare, dupa durata lucrarii, amploarea si prezenta constructiilor se au in vedere aspecte precum: tasarea, deplasarea ecranului (spre partea superioara, orizontala pe verticala si a terenului dinafara incintei) si altele.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button