250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Intocmire documentatii PUD / PUZ

Planul Urbanistic de Detaliu sau spus pe scurt PUD se refera la planul de urbanism. Realizat de catre un arhitect cu drept de semnatura, trebuie spus ca acesta este in fapt un document mai detaliat al PUG-ului si PUZ-ului. Documentatia ce se include aici tine cont de amplasare, dimensiuni, pentru ca ceea ce urmeaza sa se construiasca sa fie totalmente compatibil cu functiile urbane. Include de asemenea si normele ce trebuie respectate, inaltimea, procentul ocupat din teren, destinatia, retragerile minim admise etc.

Primaria va solicita acest plan pentru terenul in cauza, pe baza PUG-ului si al PUZ-ului. Va fi aprobat de Consiliul Local, de catre comisia tehnica din cadrul acestei institutii.


Ce cuprinde PUD-ul

  • Cererea de receptie.
  • Memoriul tehnic.
  • Planul de incadrare.
  • Plan de situatie, cotat sau cu curbe de nivel.
  • In unele cazuri se include si extrasul de plan parcelar, ce a fost avizat de primar.
  •  
  • Calculul suprafetelor.
  • Descrieri topografice.

Ce este PUZ

Denumirea sa completa este Plan Urbanistic Zonal. Acesta se refera la anumite modificari dorite de catre beneficiar asupra terenului detinut, modificari ce tin cont de legislatie si de Planul Urbanistic General, precum si de Regulamentul General de Urbanism aflate in vigoare pentru localitatea respectiva.

Alegerea arhitectului ce va realiza acest plan este o etapa cruciala, tinand cont de faptul ca experienta acestuia va duce la o aprobare a celor solicitate sau nu. Echipa Smart Home Concept va poate ghida in acest sens. Dupa aprobare, in termen de 12 luni nu se vor putea realiza modificari ale acestui plan, valabilitatea sa fiind de 5 ani.

Prima data trebuie sa ne contactezi pentru a ne prezenta imobilul pe care doresti sa il amenajezi si pentru o primi o oferta de pret in urma unei discutii detaliate cu unul dintre reprezentantii firmei noastre. La randul nostru iti vom face prezenta propuneri la nivel 3D prin imagini fotorealiste, denumite in limbajul tehnic randari si in acelasi timp sugestii de culori, finisaje si materiale. Pe baza 3D-urilor vom purta o serie de discutii privind componentele care definesc stilul de amenjare, in urma carora se va contura si solutia finala. Elementele de detaliu se stabilesc abia dupa ce conceptul general a prins un contur clar.

Intocmirea unui proiect de amenajare interioara implica multe ore de munca minutioasa, studierea a numeroase cataloage de produse din care noi le vom selecta pe cele potrivite stilului de amenajare pentru care ati optat si bineinteles, care se incadreaza in bugetul alocat.

Proiectare amenajari interioare

Va asteptam la Smart Home Concept pentru ca echipa noastra sa se ocupe de intocmirea acestor planuri……Solicita acum!

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button