250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Expertize tehnice

Prin acest tip de expertiza se evalueaza nivelul de protectie al constructiei, precum si starea tehnica a acesteia, cu ajutorul unor metode prestabilite. Se are in vedere o comparatie a structurii cu cea din prevederile regulamentelor tehnice din vigoare. Rolul expertizei este de a stabili un grad de asigurare pentru constructie, in ceea ce priveste riscurile seismice. De asemenea, sunt oferite recomandari pentru o fiabilitate si stabilitate optima a constructiei.

Numai in cazul constructiilor existente se poate efectua expertiza tehnica, atunci cand solicitarea vine din partea proprietarului, dar si ale administratiei publice locale, respectiv a organelor de control ale statului care sunt abilitate in acest sens, prin intermediul Certificatului de urbanism.

Cazurile in care expertiza tehnica este necesara sunt multiple:

  • cand se doresc a fi realizate interventii la cladirea respectiva;
  • cand exista pericol de prabusire;
  • cand se urmareste extinderea pe verticala sau orizontala;
  • cand se intentioneaza demolarea cladirii;
  • cand se construieste in vecinatatea cladirii in cauza.

Este necesara aprobarea specialistului cu privire la solutia tehnica pe care proiectantul a dezvoltat-o, iar in acest sens va stam la dispozitie cu servicii profesionale, prestate cu responsabilitate de echipa noastra.

Expertize tehnice

Prin expertiza tehnica de calitate sunt oferite proprietarului informatii legate de starea tehnica a constructiei, respectiv de modul in care aceasta se incadreaza in cerintele pe care le prevede legea.  Desfasuram astfel de activitati la cerere si ne recomanda experienta si atestarile in domeniu, in concordanta cu prevederile vizate de reglementarile legale sau organismele cu atributii de control al statului.

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comparați ofertele

Call Now Button