250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Echipa smarthomeconcept.ro iti asigura oamenii potriviti pentru proiectul potrivit

Postat de admin pe 19/04/2018
0

Proiectarea este o faza importanta in construirea unei case. Aceasta etapa reprezinta chiar punctul de plecare in tot acest proces, de aceea trebuie sa contina toate detaliile necesare: numarul de etaje, dispunerea camerelor si a casei, orientarea constructiei, etc. Aceasta faza este impartita pe 3 segmente ce vizeaza arhitectura, rezistenta si instalatiile. Unii cumpara proiectul gata facut si eventual il adapteaza pe alocuri in functie de nevoi. Nu este gresit, fiind chiar varianta propusa de multe firme specializate in acest sens si chiar de noi. Insa acolo unde se doreste un stil aparte care sa reflecte viziunea viitorului proprietar, intervine ajutorul expertilor care schiteaza visele pe hartie.

Ce aspecte trebuie sa iei in considerare inca de la inceput

In primul rand trebuie sa te gandesti la nevoile familiei tale, pentru a putea raspunde la intrebarea „Cat de mare sa fie casa?”. In functie de asta iti compartimentezi si constructia, care trebuie sa dispuna de strictul necesar: bucatarie, baie, sufragerie, un dormitor pentru parinti si unul pentru copii. Desigur ca poti completa casa si cu alte dormitoare, bai, o camera de oaspeti, in functie de cum iti permite spatiul. Trebuie sa fii practic pentru a lua cele mai bune decizii. Rabdarea si simtul responsabil completeaza arsenalul cu care trebuie sa te inarmezi pentru o buna desfasurare a procesului de constructie.

De ce ai nevoie de noi ca sa iti construiesti casa visurilor?

Trebuie sa stii de la bun inceput ca proiectul nu este doar un desen. Practic, pe baza lui viitoarea locuinta se va construi corect, stabil si durabil. Un proiect strategic iti poate aduce o eficienta a costurilor privind nivelul de confort termic. Acest aspect vizeaza alegerea materialelor, impuse prin natura constructiei. Totul este ales si gandit in ansamblu, casa fiind vazuta ca un tot unitar, iar etapele de construire se vor conforma proiectului.

Este important sa stii de la bun inceput costul investitiei. Cu ajutorul proiectului vei putea estima cheltuielile si afla care sunt resursele necesare executiei casei tale.

Proiectantul pus la dispozitie este singurul care poate imbina casa pe care ti-ai imaginat-o cu realitatea. El va va insoti in constructia casei pe toata durata proiectului. Echipa smarthomeconcept.ro nu este o cheltuiala, ci o investitie. Pentru ca noi urmarim sa obtinem cele mai economice solutii privind elaborarea structurilor de rezistenta print-un consum redus de materiale. O constructie stabila si rezistenta este insasi obiectivul nostru si ne dedicam misiunii intocmai ca si cand ne-am proiecta propria locuinta.

Tot noi suntem cei care iti punem la dispozitie o echipa completa de profesionsiti: arhitecti talentati si dedicati, ingineri structuristi si instalatori cu vechime. Din experienta am inteles ca pentru a obtine rezultatele dorite trebuie sa colaboram si sa ne consultam in permanenta, de aceea ne desfasuram activitatea in cadrul aceluiasi birou. In acest fel excludem din start neplacerea aparitiei unor neconcordante intre structura de rezistenta si instalatiile tehnice, ce ar putea fi cauzate de o cooperare defectuasa intre membrii echipei.

Pretul proiectului include toate avizele si acordurile stipulate in certificatul de urbanism. Le obtinem noi, scutindu-te pe tine de birocratia anevoioasa care exista in tara noastra. De asemenea, iti recomandam cu incredere furnizori de top de materiale de constructii pentru casa ta.

De multe ori clientii s-au razgandit, dorind astfel sa mai adauge o baie sau sa modifice suprafata camerelor. Pentru asta noi nu percepem costuri suplimentare, dimpotriva, incurajam clientul sa faca modificarile dorite pentru a fi pe deplin multumit de locuinta sa. In sectiunea proiecte case vei gasi modele de planuri de constructie cu descrierea aferenta. Il poti comanda pe cel care iti surade si ulterior il personalizezi, fara sa percepem costuri suplimentare. Vei beneficia gratuit si de proiectul de structura!

Indiferent de serviciile pe care le doresti, noi ne conformam dorintei tale. Te asiguram totodata ca vom respecta cu sfintenie termenele de predare ale proiectului. Incredinteaza in mainile echipei smarthomeconcept.ro primii pasi in misiunea de a obtine casa mult dorita.

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button