250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

De ce sa construiti casa pe cont propriu – avantaje versus dezavantaje

Postat de admin pe 25/02/2021
0

Inainte de a construi o casa va ganditi in detaliu la avantaje si dezavantaje. Investitia este una destul de mare, uneori chiar majora si pentru toata viata. Este rentabil? Este poate una din cele mai prezente intrebari.

Discutam in randurile ce urmeaza despre decizia de a construi pe cont propriu sau nu.

Avantaje

Alegeti casa mult dorita – la noi proiectele achizitionate pot fi ulterior modificate asa cum va doriti, iar aceasta optiune nu este una ce va fi taxata. Toata lumea viseaza la o casa, dar are standarde diferite, astfel incat proiectul pe cont propriu va permite sa faceti alegeri personalizate si sa nu va multumiti cu ceva standard.

Controlul calitatii si materialelor – atunci cand alegeti o casa gata construita nu puteti sti ce materiale au fost utilizate. Insa pe masura ce constructia se desfasoara sub ochii vostri, puteti avea un control asupra situatiei. Veti sti indeaproape ce a fost sau nu inclus in proiect.

Posibilitatea de a alege – in principiu flexibilitatea este un atu aici. Daca sunteti genul care accepta orice lucru standard, atunci in mod cert veti dori sa alegeti varianta de a construi pe cont propriu.

In cazul colaborarii cu noi va punem la dispozitie mai multe variante, dintre care posibilitatea de a alege casa construita la rosu sau in alte etape ale constructiei. Asta inseamna si o oarecare varietate la capitolul preturi.

 

 

Dezavantaje

Sunt cateva aspecte notabile din acest punct de vedere, dat fiind ca birocratia in domeniu este una care va poate complica situatia. De asemenea notabil este faptul ca sunt multe drumuri de facut, avize de obtinut.

Dezavantajul este ca trebuie sa alegeti o casa asa cum este, fara posibilitatea de a mai modifica ceva, cel mult de a adauga o mansarda pentru a exploata mai mult pe inaltime o casa. Preturile sunt si ele fixe desigur, iar nu in cele din urma faptul ca va asumati o asa mare responsabilitate poate insemna si un risc. Daca nu aveti o echipa de oameni calificati, cu experienta, care sa stie sa va sfatuiasca, riscul este de a alege o casa in care ulterior nu va regasiti si nu va simtiti bine sau care nu corespunde cu nevoile familiei dumneavoastra.

Va asteptam in cadrul paginii noastre https://smarthomeconcept.ro/ sa va alegeti proiectul dorit, casa mult visata.

 

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button