250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Constructia unei case si ce sfaturi le consideram primordiale

Postat de admin pe 02/03/2018
0

Se spune ca in viata trebuie sa plantezi un pom, sa faci un copil si nu in cele din urma sa construiesti o casa. Este poate principiul dupa care multi se ghideaza, caci sunt lucruri trainice, ce definesc un tel al omului. Nu conteaza ordinea in care o ia fiecare. Asadar, ajunsi la capitolul constructiei de casa, aveti in vedere toate dorintele, nevoile, insa nu uitati sa va alaturati echipei ce pune pret pe calitate.

Descoperiti si cateva dintre sfaturile pe care le oferim celor care au in plan o constructie de casa. Odata ajunsi la Smart Home Concept trebuie sa stiti ca veti gasi mai mult decat o echipa de proiectanti. Suntem alaturi de voi pentru planul arhitectural de asemenea, pentru cel de urbanism, design si pana la ultimele detalii ce definesc casa voastra de vis.

Firma de constructii

Se spune ca mereu va exista unul care va face mai ieftin. Aici este si o capcana in care multi pica. Cred ca o echipa angajata pe cont propriu va putea fi solutia lor in a ridica casa mult dorita. Ei bine, avantajele sunt de fapt de partea unei firmei specializate pe acest profil.

Trebuie spus ca o firma vine pregatita cu toate cele necesare, cu utilaje, deci nu va mai fi nevoie ca proprietarul sa plateasca inchirieri ale acestor echipamente. Cu un contract la activ, se lucreaza legal si cu transparenta. De asemenea, pune la adapost interesele proprietarului, intrucat poate fi trasa la raspundere in cazul unor neintelegeri contractuale si de executie.

Rolul arhitectului

Cand vine vorba de un architect, misiunea acestuia nu se rezuma la partea de schitare a unei cladiri. Acesta poate sa propuna idei inovative, avantajoase si practice pentru proprietari. Intentia este mereu de a face ca nivelul de calitate al vietii sa fie unul ridicat.

Un arhitect care va intelege dorintele si preocuparile despre imaginea finala a casei este de dorit. Acesta va urmari sa valorifice la maximum posibil suprafata in cauza, tinand cont totodata si de planul urbanistic. Tot el este cel care are o contributie la partea de rezistenta a cladirii. Poate propune materialele adecvate, solutii pentru ventilare, iluminare etc.

Spus pe scurt, arhitectul joaca un rol important in planul casei.

Gandeste eco

Ar fi bine ca in planul case sa se integreze concepte simple, insa care ajuta enorm la eficientizarea modului in care folositi zona. Asta denota atentie la detalii si un mod minutios de a face un plan al casei. Spre exemplu, este bine de avut in vedere modul in care se poate beneficia de lumina naturala sau eficientizarea consumului de caldura si prin amplasarea baii si a garajului spre sud, cu ferestre mici in dotare.

In vederea optimizarii consumului de energie se poate opta pentru termoizolatii performante, ferestre eficiente si ventilatie cu recuperator de caldura. De asemenea, se pot instala panouri fotovoltaice, incalzitoare solare de apa etc.

Chiar si materialele de constructie pot fi din clasa celor ce ofera eficienta, sustenabile. Pe langa lemn si caramida din lut sau piatra se pot folosi bambusul sau pluta si multe altele. Acolo exista aceasta posibilitate, cu siguranta ar trebui fructificata.

Dupa cum putem deduce, planul casei este unu amplu. De aceea multi se simt confuzi, intrucat pornesc de la o idee de casa si ajung sa nu mai aiba parte de ce isi doreau. Este adevarat ca un plan trebuie adaptat. In aceasta ecuatie intra o sumedenie de servicii si specialisti care, o data alesi bine, sunt in masura sa lucreze pentru visul pe care il aveti.

La Smart Home Concept veti gasi o echipa ampla, antrenata si cu experienta in a gasi solutii economice pentru casa de vis. Te asteptam sa ne consultam despre cum putem sa te ajutam.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button