250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Cat costa proiectele de case?

Postat de admin pe 30/03/2020
0

Una dintre cele mai frecvente intrebari cand vine vorba de constructia unei case se refera, inevitabil, la bani. Cat costa este greu de spus, dat fiind ca fiecare proiect este adaptat conform necesitatilor proprietarilor si depinde in cea mai mare parte de suprafata disponibila. Ce poate fi spus sigur este ca exista optiuni de optimizare a costurilor si ca proiectele de casa pot costa atat cat isi permite fiecare.

Ce trebuie sa stie toata lumea este ca un proiect de casa achizitionat la gata va fi necesar de adaptat- din motive practice pana la urma, pentru ca viitoarea casa sa corespunda total cu stilul de viata si preferinte cumparatorului, ajustarile post costa extra. In cazul nostru preferam sa mentinem preturile proiectelor, chiar daca vor exista si modificari, mentinand insa suprafata specificata initial. Asadar, chiar daca ulterior din proiect se include sau se exclude terasa, subsolul, se modifica compartimentarea, suprafata camerelor spre exemplu, pastrand aceeasi suprafata totala inseamna ca proiectul va avea aceleasi costuri.
Portofoliul nostru de proiecte poate fi vizualizat online aici.

Proiect gata facut, mai avantajos ca pret
La o simpla rasfoire a catalogului de proiecte de casa este usor notabil faptul ca preturile sunt variate. Avantajul este si ca aplicam tarife promotionale, reduceri de pret sau faptul ca proiectele propuse odata achizitionate de la noi includ si alte servicii de care este nevoie. Intr-o nota comparativa, intre proiectele gata facute si cele schitate de la zero, va fi mai convenabila prima dintre variante.
Este de la sine inteles ca un proiect in toate detaliile sale tehnice de proiectare va fi o munca complexa si implicit va fi taxata ca atare.

Ce implica pretul unui proiect
Cei in cautare de proiecte de casa trebuie sa stie ca varietatea de preturi tine cont si de autorizatia de constructie inclusa sau nu. Un proiect cu sara fara DTAC nu este acelasi lucru. Documentatia necesara pentru construire va fi o alta cheltuiala, daca achizitia unui proiect nu a inclus-o de la bun inceput. Este una din asa zisele surprize ale celor care cred ca au gasit ceva ieftin si rentabil.

In portofoliul nostru veti gasi proiecte de casa complete cu un pret mentionat, iar cele care includ atat DTAC si PTh, structura sau arhitectura si structura vor avea un pret mai mare. Putem executa de asemenea case la rosu sau la cheie, ceea ce evident schimba pretul.
Concret, de la un proiect cu un cost de 1900 euro, ce include DTAC, se poate ajunge la costuri intre 55.000 si 62.500 euro pentru acelasi proiect, realizat pana la stadiul de casa la rosu – casa cu suprafata de 242,6 mp.

Nota despre proiectul tehnic
In aceasta faza sunt incluse toate acele detalii ce tin de arhitectura, de rezistenta si de instalatiile casei. Vorbim desigur despre documente suplimentare si despre alte costuri incluse. Acest proiect include si solutii de asamblare si montare, tehnologie de executie, constructia structurala.

 

Inainte de alegerea proiectului de casa
Recomandam ca primul criteriu sa fie cel legat de dimensiunea casei. Pentru cei care stau alaturi de alte 2-3 persoane nu va fi necesar un spatiu prea mare. Un proiect de casa doar cu parter ar putea fi de ajuns, care in raport cu ceea ce tine de costuri ar putea fi chiar rentabil, pentru ca acoperisul si fundatia se vor intinde pe suprafete mai mici.
Recomandam de asemenea ca proiectul vizat sa fie achizitionat cu tot ce tine de partea tehnica. Preturile difera, dar trebuie inteles si de ce.

Pretul nu este cel final pana cand nu sunt alese forma, marimea potrivita, tinand cont de dotari. Va asteptam in cadrul paginii oficiale pentru asistenta.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button