250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Case parter vs case cu etaj – Afla care este varianta potrivita pentru tine

Postat de COJOCARU Sabrina pe 26/08/2021
0

Uneori, planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, dupa cum se spune, deci chiar si atunci cand vrei sa iti construiesti o casa poate vei intampina anumite dificultati. Primul impediment care poate aparea este tipul casei pentru care optezi, in comparatie cu spatiul de care dispui. Exista posibilitatea sa te lovesti de niste raspunsuri sau sugestii de la specialistii care poate nu iti vor fi pe plac, motiv pentru care ar trebui sa stii de la inceput la ce sa te astepti.

Echipa noastra realizeaza proiecte de case de toate felurile, deci posibilitatile sunt nenumarate. Totusi, ceea ce iti place poate ca nu este chiar varianta potrivita pentru tine. Printre dilemele si impedimentele care apar de obicei sunt cele din paralela – casa parter vs casa cu etaj sau chiar mansarda.

Casele cu parter sunt preferate in ultima perioada, numai ca nu pot indeplini toate necesitatile oamenilor in anumite situatii. Afla in continuare care ar fi varianta potrivita pentru tine, in functie de anumiti indici orientativi, pentru a sti exact ce vrei cand vorbesti cu unul dintre proiectanti.

Casa pe un singur nivel – cand este de preferat

Unele cartiere noi de case construiesc acum casele pe un singur nivel, ceea ce acum cativa ani nici nu era luat in considerare. Acum poate aspectul mai simplu este preferat. Chiar daca un proiect de casa pe un singur nivel este poate o dorinta pe care o ai, trebuie sa stii ca ai nevoie de foarte mult teren.

Atunci cand alegi sa construiesti o casa probabil ca vrei sa beneficiezi de mai mult spatiu, sa ai camerele aerisite si sa ai loc de tot ceea ce iti doresti. Cand alegi o casa pe un singur nivel trebuie sa stii ca ai nevoie de mult loc pe care sa o construiesti. Asta daca nu vrei sa renunti la niste camere care iti sunt necesare.

Casele cu etaj/mansarda

Daca nu dispui de mult spatiu de preferat ar fi sa alegi un proiect de casa cu etaj sau chiar mansarda. In acest fel poti dispune de tot spatiul care iti este necesar si poti avea si mai mult spatiu verde in jurul casei. Nu faci compromisuri in acest caz si la parter poti avea camerele comune, de primit musafiri, de vizionat filme si de luat masa, iar la etaj va fi intimitatea voastra, dormitoarele.

Proiectele de case disponibile pe site-ul nostru sunt variate si se pliaza pe diverse cerinte, pentru ca fiecare client sa beneficieze de ceea ce are nevoie. Poti opta pentru o casa cu mansarda, dar care sa fie compacta si simpla, in timp ce ai toate camerele necesare.

Te asteptam in cadrul site-ului pentru a descoperi toate proiectele de case disponibile.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button