250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

Casa pe un singur nivel, mica dar cu gradina – avantaje

Postat de admin pe 30/08/2018
0

Casa cu gradina interioara inseamna un spatiu intim si de relaxare, unde proprietarii se pot destinde si pot simti cu adevarat ce inseamna avantajul de a locui la casa – acela de a se bucura de natura mai mult si mai practic. O curte poate raspunde nevoilor diverse ale unei familii, indiferent de componenta acesteia. Poate avea si rol practic, dar si unul estetic, de unde si importanta acesteia asociata constructiei unei case.

Avantajul de a opta pentru o casa mai mica, pe un singur nivel, insa ce se completeaza cu terenul ramas pentru a amenaja o gradina se refera printre altele si la costuri reduse. Nu doar impozitul spre exemplu, ci si costurile de intretinere sunt mai prietenoase, mai ales cand vorbim de o familie restransa. Mai apoi tine de flexibilitatea de a explora terenuri mai mici. In lumea urbana ar putea fi favorabil un astfel de plan.

Motivele pentru care o constructie de casa modesta in dimensiuni, completata de o gradina este un plan favorabil tin de stilul de viata sau de resursele financiare ale proprietarilor. Insa acestia nu au de ce sa faca un compromis, intrucat proiectele se pot adapta la tot felul de conditii. Dupa cum bine stiti, la noi adaptarile nu implica costuri extra. Proiectele de casa cu parter pot avea si sub 100 de mp, cu 2 sau 3 camere, cu una sau doua bai, garaj inclus. Le puteti viziona si in cadrul paginii noastre, in sectiunea proiecte case parter.

Un alt motiv este dorinta de a exploata spatiul exterior. Fie se va dedica a fi zona de relaxare, cu piscina, foisor etc., fie poate deveni zona de gradinarit, cu fructe, legume etc. In orice scop se doreste o astfel de curte se poate amenaja in timp, putand avea orice amplasare si continuare. Acolo unde proiectul de casa este de asa natura incat nu permite un spatiu compact ramas pentru gradina, aceasta poate fi totusi gandita cat sa arate bine si sa fie practica – sa includa alei pe lateralele casei, sa dispuna de portiuni mici pentru flori sau plantatii diverse.

Casa cu un singur nivel

Atunci cand se decid sa se mute la casa, viitorii proprietari au in vedere si faptul ca aceasta poate fi singura decizie majora privind locatia. Cu alte cuvinte, o astfel de casa poate fi pentru o viata intreaga. In timp ce unii abia asteapta sa se bucure de cat mai mult spatiu si inimitate, altii prefera acele constructii pe un singur nivel. De ce ar dori asta?

Trebuie spus ca o casa pe un singur nivel nu este o limitare de optiuni. Ea poate fi chiar generoasa privind spatiul, poate avea forme si dispuneri diverse, compartimentari interesante. Sunt proiecte avantajoase ce se pot pune in aplicare mai repede si uneori mai ieftin decat o casa cu etaj. Pot fi de asemenea mai practice si mai indicate pentru familii cu copii sau cu persoane ce au dizabilitati sau pentru cei varstnici. Fara scari interioare de acces, cu acces mai facil la toate zonele ce compun casa, o astfel de alegere este pe gustul multor persoane.

Din punct de vedere  al costurilor se poate spune de asemenea ca o casa pe un singur nivel este mai rentabila. Aceasta se incalzeste uniform si mentine nevoia unui sistem ce nu este prelungit la etaje superioare.

Desigur ca in aceasta alegere se cantaresc si alti factori, cum ar fi costurile de achizitie pentru teren, de constructie. In orice caz, sprijinim astfel de idei si pentru ca in experienta noastra de-a lungul timpului am dus la bun sfarsit si astfel de proiecte consideram astfel de case ca fiind rentabile. Pentru idei si sugestii, inspiratie pentru proiecte, specialistii Smart Home Concept va stau la dispozitie.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button