250 € la 10,000 €

Noi am gasit 0 rezultate. Vezi rezultate
Rezultatele căutării

3 idei de case care vor redefini confortul spatiilor mici

Postat de admin pe 16/02/2018
0

Exista multe pesoane care prefera un spatiu mai mic, in detrimentul unuia prea mare. Cu toate ca pentru majoritatea suprafata utila cat mai mare este un adevarat vis, pentru altii poate sa devina un chin. Ceva mai pragmatici din fire, realizeaza ca un spatiu, cu cat este mai mare, cu atat necesita mai multe investitii in ce priveste incalzirea, iluminarea corespunzatoare. Iar cand se gandesc la curatenie, care dureaza enorm de mult, din start se gandesc si la cat de avantajoasa este aceasta optiune, a spatiului relativ mic, folosit corespunzator.
Cu experienta noastra care se intinde pe decursul a cativa ani buni, cunoastem nevoile acestor tipuri de clienti si incercam sa ii multumim prin furnizarea unor proiecte de casa estetice, gandite dupa cele mai inalte standarde intalnite in arhitectura.
Astfel, avem o sectiune speciala, pentru casele care au o suprafata relativ mica, sub 150 mp. De obicei, aceste case raspund chiar si cerintelor unor familii ceva mai numeroase, deoarece contin 2-3 dormitoare, 2 baie in fiecare caz, iar cateva chiar si un garaj. Aspectul lor exterior, cat si cel interior, precum si compartimentarea facuta intr-un mod extrem de eficient sunt unele dintre avantajele achizitionarii acestor proiecte. In plus, datorita faptului ca sunt create de un profesionist, un arhitect care cunoaste toate tainele meseriei, contin toate detaliile tehnice pentru construirea in deplina siguranta a casei.
In plus, clientul poate sa aduca sugestii in ce priveste suprafata, cat si felul in care se prezinta proiectul. Astfel, anumite camere pot fi micsorate, iar altele marite. Se poata schimba aspectul acoperisului, se poate adauga un subsol, chiar si un garaj. Exista oricand posibilitatea de personalizare a spatiului, in functie de nevoile, dar si de dorintele personale.
Astfel, pentru a va usura o parte din cautari, am selectat unele dintre cele mai populare proiecte de case „mici”. Va veti putea gasi cu usurinta inspiratia in acestea.

1. Proiect casa SHC55
Este dedicata celor indragostiti de natura, pentru care detaliile din lemn reprezinta o adevarata sursa de inspiratie. Casa este gandita in culori calde, menita sa creeze un aspect primitor si prietenos, atat pentru viitorul sau proprietar, cat si pentru persoanele care vor dori sa faca o vizita. Terasa este, din nou, un aspect care da originalitate, precum si viata intregii constructii. Creeaza impresia de spatiu locuit si indragit.
Suprafata utila este de 118 mp, are 3 dormitoare, doua bai si un garaj. Planul poate fi vizualizat la accesarea link-ului de mai sus.

2. Proiect casa parter si mansarda SHC89
Pentru cei care apreciaza aspectul unei vile si sunt indragostiti de ideea de mansarda, au gasit proiectul ideal de casa. Aceasta are un aspect modern, dar care reuseste sa ia cate putin si din sfera traditionalului. Unul dintre avantajele acestui proiect este dat de faptul ca pastreaza intimitatea proprietarului, iar in acelasi timp ii ofera si certitudinea unui spatiu creat pentru protectia acestuia. Are patru dormitoare, doua bai, chiar si o camara de 2,85 mp. Garajul este nelipsit, dupa cum se poate observa si in poza de mai sus.

3. Proiect casa parter SHC70
Se spune ca eleganta sta in simplitate, tocmai aceasta este si definitia acestui proiect de casa. cu toate ca suprafata sa este de 97 mp, ofera spatiu indeajuns pentru 3 dormitoare, 2 bai, chiar o camera de zi.
Acestea sunt doar cateva dintre proiectele de casa oferite de noi. Puteti oricand gasi alte zeci de astfel de oferte, atat pentru case de dimensiuni ceva mai mici, dar si variante mari, dedicate pentru familiile ceva mai numeroase. Oricum ar fi, aceste proiecte sunt un punct de start pentru crearea caminului ideal.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele

Call Now Button